Spray Tanning

Vita Liberata är nu känd för att ha de bästa brun utan sol-sprayerna och älskas av kändisar över hela världen som ständigt dyker upp på några av världens mest berömda röda mattor. Vare sig du vill ha snygg färg för ett röda matta-evenemang, en dejt, eller kanske bara en fräsch lyster i vardagen är Vita Liberata det perfekta valet för dig.

Priser
Behandling Pris
• Helkropp ink ansikte: || 330:-
• Ansikte || 100:-
• Paket 1 || 5 tillfällen 1495:- (299:- per gång)
• Paket 2 || 10 tillfällen 2500:- (250.- per gång)

Vid första besöket får ni ett stämpel kort som stämplas varje gång ni kommer på en behandling, det 5:e besöket ger 50% rabatt och det 10:e besöket gratis.
Vi gör även hembesök för den som inte har tiden att ta sig till Salongen eller om du bara vill känna lyxen av att ha en personlig Spraytaner som kommer hem till dig.

Priser för spraytan hemma:

• Helkropp inkl. ansikte fr. 430:-

(Priset på hembesöken varierar beroende på var i Malmö ni bor samt hur många i hushållet som ska sprayas. Bor ni utanför Malmö tillkommer en fast avgift som varierar efter hur långt avståndet är ifrån Malmö.)

Hemma produkter

Vita Liberata erbjuder en omfattande serie produkter för hemmavård, inklusive mousser och geler, både färgade och ofärgade, så att det finns en produkt som passar alla. Vi erbjuder två olika sorters professionella brun utan sol-sprayer, dels Original Spray Tan, som använder en kosmetisk bronsfärgade startfärg, och dels Invisi-Tan, som är färglös (för att undvika fläckar på kläder och sängkläder). Båda brun utan sol-sprayerna finns i tre olika nyanser så det finns en brun utan sol-spray som passar alla.

Om Vita Liberata

Våra brun utan sol-produkter är fyllda av naturliga extrakt som ylang ylang, tång, granatäpple och grapefrukt, vilket innebär att du slipper en obehaglig och onaturlig doft och därmed får en garanterat behaglig brun utan sol-upplevelse! Brun utan sol-produkterna innehåller nu också det närande och fuktgivane komplexet Pentavitin för att garantera smidig applicering utan ränder och en färg som bleknar naturligt.

Till skillnad från många andra varumärken jag har stött på kan Vita Liberata också berömma sig av att produkterna inte innehåller några så kallade ”giftiga” ingredienser som är vida kända bland de bästa skönhetsvarumärkena (de som verkligen lägger vikt vid att hitta de mest hälsosamma och naturliga ingredienser som finns att tillgå för sina produkter). Våra produkter innehåller inte heller parfym eller alkohol, och är helt ekologisk vilket gör dem till ett perfekt val för en välinformerad brun utan sol-kund."

Att tänka på före behandling:

Rengör och peela huden med Vita Liberatas Super Fine Skin Polish 24-timmar innan behandlingen och avlägsna noggrant smink och andra produkter innan din behandling. Använd ej deodorant eller hudlotion precis innan behandling då missfärgning kan uppkomma. För bästa resultat raka dig kvällen innan behandling, tex ben och skäggväxt. Vaxning, plock av bryn och rakning bör ej göras direkt efter eller före behandling (vänta minst 8 timmar) det tar dock bort lite av färgen. Så för bästa resultat vaxa dig ca 24h innan din behandling. Smörj in dig med en fet hudlotion på hudpartier om du har mycket torr hud. Vita Liberata erbjuder även en bodymist som kan användas innan du får din spraytan vilket balanserar och ger näring åt huden med en superladdad komplex av peptider, fuktighetsbindande ämnen och hudförbättrande extrakt. Perfekt för alla som vill säkerställa en jämn och fin solbränna.

Efter behandling:

Använd mörka och löst sittande kläder direkt efter behandlingen, gärna i bomull. (Om det skulle lämna fläckar på kläderna är detta inget problem, det tvättas bort i tvätten.) Mycket viktigt att ej ha kontakt med vatten på huden tills då du ska duscha efter din behandling ca 8-12 timmar senare, annars kan missfärgning uppstå.
Tänk också på att undvika nedanstående till dagen efter din behandling:
- Solarium
- Alla typer av krämer
- Puder, rouge, foundation
- Bodylotion
- Deodorant
- Parfym

För bästa resultat vänta med att duscha till nästa dag på morgonen. Det är viktigt att låta färgen verka under denna tid för att uppnå full effekt och för att få en vacker, jämn och hållbar solbränna. Badda med handuken försiktigt efter din första dusch efter behandlingen, gnugga ej. Inom 6-8 timmar bör du inte träna eller utföra annan fysisk aktivitet som får dig att svettas. För att behålla din gyllenbruna färg längre smörj in dig med Vita liberatas Moisture Boost Body Treatment, varje dag efter din behandling. Färgen kan färga kläder och sovkläder, färgen är dock vattenlöslig och tvättas bort i 30 grader.

Vad är fördelarna?

Solens strålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Färgen avtar jämnt som en solbränna utan att fläcka. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

akono215x130

Tillbaka till toppen