Forever Livings Övriga Produkter

Veterinary Formula

På grund av sitt välgörande innehåll är den idealisk att använda vid rengöring. Aloe Veterinary Formula ger även näring åt torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans. Den kan också användas vid omläggning av öm hud. Allantoin är den andra ingrediensen och är ett ämne som påskyndar nybildning av cellerna. Aloe Veterinary Formula säljs i sprayförpackning med praktiskt munstycke, som förenklar appliceringen.

473 ml. Art nr 30.

akono215x130

Forever MPD 2X Ultra

Forever Aloe MPD 2XUltra är ett mångsidigt och koncentrerat, flytande rengöringsmedel. Det fungerar lika bra för all sorts tvätt av kläder som för rengöring av golv, badrum, kakel och till handdisk. Det rengör effektivt från smuts, löser upp fett och tar bort fläckar, utan att repa eller förstöra några ytor. Forever Aloe MPD 2XUltra är ett allrengöringsmedel som verkligen gör skäl för namnet.

946 ml. Art nr 307.

jenko215x130

Sonya Flawless Kabuki Brush

Vår flawless Kabuki Brush är det perfekta redskapet för en perfekt makeup! Kabukiborsten är en kort, fyllig borste med flat eller lätt rundad topp. Det korta skaftet gör att du får bra grepp. Stråna i en kabukiborste är mjuka och lena för att inte irritera huden och samtidigt spänstiga för att du ska kunna arbeta in foundation, BB crème, mineral puder, bronzer, puder eller rouge och få ett jämnt och naturligt resultat.

Art nr 10189.

jenko215x130

Sonya Flawless Master Brush Collection

Det perfekta komplementet till flawless by Sonya™ Cosmetic Collection! Släpp fram din konstnärliga ådra med vårt mångsidiga borst-set som hjälper dig att skapa en fulländad makeup från grund till avslutande finish.

Art nr 10188.

jenko215x130

Tillbaka till toppen